Aναζήτηση Καταλύματος

ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΑΦΙΞΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Βίντεο περιοχής

Αφιέρωμα στην τουριστική πύλη των Τρικάλων www.trikala-korinthias.gr. (22/01/2009)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας, οι ρεπόρτερ της εκπομπής επισκέπτονται τα Τρίκαλα Κορινθίας και τον δημιουργό της Τουριστικής Πύλης των Τρικάλων Αποστόλη Θεοδωρόπουλο και παίρνουν πληροφορίες για την Τουριστική υποδομή και δραστηριότητες της περιοχής των Τρικάλων και της Ζήρειας με αναφορά στις web cameras στα Τρίκαλα και τη Ζήρεια.

Δείτε το video:

Ζωντανή διαδυκτιακή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” από τα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας & την Τουριστική Πύλη για τα Τρίκαλα Κορινθίας 25/10/2012.
Θέμα: Πληροφορίες για την τουριστική κίνηση και υποδομή στα Τρίκαλα εν’ όψη των εορτών και της χειμερινής σεζόν 2012 – 2013.

Δείτε το video:

Ζωντανή διαδυκτιακή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” από το Ξυλόκαστρο & την Τουριστική Πύλη για τα Τρίκαλα Κορινθίας 25/10/2012.
Θέμα: Τουριστική υποδομή και χαμηλές τιμές εν όψη της νέας χεμερινής σεζόν 2012 – 2013

Δείτε το video:

Ζωντανή διαδυκτιακή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” από τα Τρίκαλα Κορινθίας 16/03/2012.
Θέμα: Παρουσιάζουμε το παραδοσιακό γλυκό μήλο φιρίκι που παρασκευάζει η Κα. Άννα Τζίνη στο παραδοσιακό γλυκοπωλείο του χωριού. Ομιλητές: Άννα Τζίνη & Αποστόλης Θεοδωρόπουλος

Δείτε το video:

Ζωντανή διαδυκτιακή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” από τα Τρίκαλα Κορινθίας 22/02/2012.
Θέμα: Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Ομιλητές: Δημήτρης Γεωργίου & Αποστόλης Θεοδωρόπουλος

Δείτε το video:

Ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” από τα Τρίκαλα Κορινθίας 17/11/2011 μέσω skype.
Θέμα: Τα Τρίκαλα χθες και σήμερα. Ομιλητές: Νίκος Κριτσώνης & Αποστόλης Θεοδωρόπουλος

Δείτε το video:

 

 

Πλειάδων Γη – Mountain Spa Resort. (22/01/2009)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας, οι ρεπόρτερ της εκπομπής επισκέπτονται τα Τρίκαλα Κορινθίας και αναδυκνείουν μεγάλη τουριστική μονάδα εναρμονισμένη στο φυσικό τοπίο της περιοχής με εξαιρετικές υπηρεσίες χαλάρωσης και ηρεμίας.

Δείτε το video:

Τρίκαλα Κορινθίας επίσκεψη από την Εκπομπή “Γυρίσματα” 18/12/2009

Η εκπομπή “Γυρίσματα” του ΣΚΑΙ επισκέπτεται τα Τρίκαλα Κορινθίας και αναδυκνίει τα όμορφα χωριά και την τουριστική υποδομή.

Δείτε το video:

Μαγειρική στα Τρίκαλα Κορινθίας από την Εκπομπή “Γυρίσματα” (17/12/2009)

Η εκπομπή “Γυρίσματα” του ΣΚΑΙ επισκέπτεται τα Τρίκαλα Κορινθίας και μαγειρεύει με την Τασία στην Ταβέρνα “Πινακωτή” το παραδοσιακό μπουρμούλι ( αρνί με πουρέ μελιτζάνας ).

Δείτε το video:

Βόλτα στα μονοπάτια της Φλαμπουρίτας με την εκπομπή “Γυρίσματα” ( 18/12/2009 )

Η εκπομπή “Γυρίσματα” επισκέπτεται τη Ζήρεια και κάνουν βόλτα στα μονοπάτια τις Φλαμπουρίτσας με οδηγούς τους υπεύθυνους του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο – Δασολόγο.

Δείτε το video:

 

Λίμνη δασίου Βόλτα με την εκπομπή “Γυρίσματα” 18/12/2009

Η Εκπομπή “Γυρίσματα” του ΣΚΑΙ επισκέπτεται τη Λίμνη Δασίου στη Ζήρεια και κάνει βόλτες γύρω και έξω από τη Λίμνη που είναι προστατευόμενη περιοχή….

Δείτε το video:

Μάννα – Μάρκασι η Εκπομπή “Γυρίσματα” 16/12/2009

Η εκπομπή Γυρίσματα επισκέπτεται τη Μάννα ( Μάρκασι ) της Ορεινής Κορινθίας και αναδυκνύει τις ομορφιές του χωριού και τα εξαιρετικής ποιότητας μήλα μαγειρεύοντας μηλόπιτα με την Ελένη.

Δείτε το video:

Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. (23/01/2009)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας, οι ρεπόρτερ της εκπομπής επισκέπτονται τη Ζήρεια και παίρνουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της περιοχής του Αθλητικού Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας και κάνουν βόλτα με 4×4 στη λίμνη Δασίου.

Δείτε το video:

Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας Ρέθι – Τρίκαλα Κορινθίας. (24/01/2009)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας, οι ρεπόρτερ της εκπομπής επισκέπτονται το Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας στο Ρέθι Κορινθίας 4 χιλιόμετρα πριν τα Τρίκαλα και κάνουν βόλτα στη γύρω περιοχή με τα υπέροχα άλογα του Κέντρου.

Δείτε το video:

Τηλεφωνική επικοινωνία με τα Τρίκαλα Κορινθίας & αφιέρωμα στην τουριστική πύλη των Τρικάλων www.trikala-korinthias.gr. (25/01/2008)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον δημιουργό της Τουριστικής Πύλης των Τρικάλων Κορινθίας Αποστόλη Θεοδωρόπουλο και παίρνει πληροφορίες για την Τουριστική υποδομή και δραστηριότητες της περιοχής των Τρικάλων και της Ζήρειας με αναφορά στο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας και τη Λίμνη Δασίου.

Δείτε το video:

Μια μέρα στα Τρίκαλα Κορινθίας & αφιέρωμα στην τουριστική πύλη των Τρικάλων

(22/01/2008)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Τρίκαλα, ιδανικό προορισμό για τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου, όλες τις εποχές του χρόνου, χτισμένο στις πλαγιές της Ζήρειας σε μία κατάφυτη περιοχή από πεύκα και έλατα. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής γνωρίζουν και τις τρεις συνοικίες του οικισμού, θαυμάζουν τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των σπιτιών και μαθαίνουν για την τουριστική ανάπτυξη που έχει συντελεστεί στην περιοχή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τουριστική πύλη των Τρικάλων www.trikala-korinthias.gr συνομιλώντας με το δημιουργό της Αποστόλη Θεοδωρόπουλο.

Δείτε το video:

Στη Λίμνη Δασίου. (22/01/2008)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται το νομό Κορινθίας και τη Λίμνη Δασίου, σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων από τα Ανω Τρίκαλα, μία «δολίνη» – μία λίμνη δηλαδή που δημιουργείται το χειμώνα και στερεύει το καλοκαίρι, απολαμβάνουν τη βόλτα σε ένα μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και θαυμάζουν τη θέα από υψόμετρο 1.480 μέτρων.

Δείτε το video:

Στην Καρυά Κορινθίας. (22/01/2008)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Τρίκαλα στο νομό Κορινθίας και ανθφορίζουν στην Καρυά, έναν παραδοσιακό οικισμό, πολύ κοντά στα Τρίκαλα, περπατάνε στα λιθόστρωτα σοκάκια του, γνωρίζουν την καθημερινότητα των ντόπιων και θαυμάζουν μία μαγευτική θέα στο πυκνό δάσος της περιοχής, από υψόμετρο 1.350 μέτρων και αναδεικνύουν την τουριστική υποδομή του χωριού.

Δείτε το video:

Μια μέρα στα Τρίκαλα Κορινθίας. (28/09/2005)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου επισκέπτεται τα Τρίκαλα Κορινθίας, τα οποία είναι χτισμένα στις πλαγιές της Ζήρειας σε μία κατάφυτη από πεύκα και έλατα περιοχή, σε απόσταση 67χλμ. από την Κόρινθο. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής περπατούν και στις τρεις συνοικίες του οικισμού ανάμεσα από πετρόκτιστα σπίτια, γραφικά καφενεία, τρεχούμενα νερά και πλούσια βλάστηση.

Δείτε το video:�

 

Διαδρομές στη Ζήρεια. (10/01/2006)

Στην Πελοπόννησο, ανεβαίνουμε στο όρος Ζήρεια ή Κυλλήνη, ένα από τα ελάχιστα ελληνικά βουνά που οκτώ κορυφές του ξεπερνούν σε υψόμετρο τα 2000μέτρα, θαυμάζουμε ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο και ανακαλύπτουμε τη λίμνη Δασίου σε υψόμετρο 1480μέτρων, μία λίμνη που το καλοκαίρι στερεύει. Από εκεί κατευθυνόμαστε στα Ανω Τρίκαλα Κορινθίας, ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό, χτισμένο σε μία ελατοσκέπαστη πλαγιά της Ζήρειας, περπατάμε στα γραφικά σοκάκια του και αγοράζουμε βουνίσιο τσάι και μέλι από έλατο.

Σύντομα σχετικό Βίντεο

Στα ορεινά μονοπάτια της Ζήρειας. (02/02/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ανεβαίνει στη Ζήρεια, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής περιπλανώνται στα σηματοδοτημένα ορεινά μονοπάτια της, συνολικού μήκους 55χλμ., γνωρίζουν σπάνια δείγματα χλωρίδας που ευδοκιμούν στην περιοχή και θαυμάζουν την πανέμορφη κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας, γεμάτη με ρυάκια και νερά που αναβλύζουν κάτω από τα αιωνόβια δέντρα.

Δείτε το video:

Τρίκαλα Κορινθίας – Βόλτα με γουρούνες (07/02/2005)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Τρίκαλα που εκτός από την πεζοπορία, κάποιος μπορεί να απολαύσει και μια βόλτα με τις περιβόητες γουρούνες!

Δείτε το video:

Μια μέρα στα χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας. (06/02/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στα Τρίκαλα Κορινθίας, τα οποία είναι χτισμένα στις πλαγιές της Ζήρειας σε μία κατάφυτη από πεύκα και έλατα περιοχή, σε απόσταση 67χλμ. από την Κόρινθο. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής περπατούν και στις τρεις συνοικίες του οικισμού, τα Ανω, τα Μεσαία και τα Κάτω Τρίκαλα ανάμεσα από πετρόκτιστα σπίτια, γραφικά καφενεία, τρεχούμενα νερά και πλούσια βλάστηση.

Δείτε το video:

Στο Αθλητικό Κέντρο της Ζήρειας. (06/02/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Τρίκαλα και ανεβαίνει στη Ζήρεια, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου, προβάλει τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της περιοχής, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 7χλμ. από τα Τρίκαλα Κορινθίας και μαθαίνουν για τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος εκεί.

Δείτε το video:

Για ιππασία στα Τρίκαλα Κορινθίας. (03/02/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Τρίκαλα, έναν παραδοσιακό οικισμό της ορεινής Κορινθίας, χτισμένο σε υψόμετρο 1300μ. κάνουμε βόλτα με άλογο σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με φόντο τις χιονισμένες πλαγιές της Ζήρειας.

Δείτε το video:

Μονή Αγίου Βλασίου. (22/09/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και σε απόσταση 2χλμ. από τα Ανω Τρίκαλα Κορινθίας, επισκέπτετε τη Μονή Αγίου Βλασίου, ένα μοναστήρι χτισμένο το 14ο αιώνα, σε μία καταπράσινη τοποθεσία στη ΒΑ πλευρά της Ζήρειας, θαυμάζουμε τα σπουδαία κειμήλια που φιλοξενούνται στους χώρους του και μαθαίνουν για την ιστορία του.

Δείτε το video:

Ανω Τρίκαλα Κορινθίας – Τουριστική υποδομή.

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Ανω Τρίκαλα της ορεινής Κορινθίας, έναν ξενώνα βασισμένο στα φινλανδικά πρότυπα, με αυτόνομα ξύλινα σπιτάκια φτιαγμένα έτσι ώστε να αντέχουν το πολύ χιόνι.

Δείτε το video:

Ανω Τρίκαλα Κορινθίας – Τουριστική υποδομή. (22/09/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Ανω Τρίκαλα Κορινθίας, ένα χωριό σκαρφαλωμένο στις δασωμένες πλαγιές της Ζήρειας, 25χλμ. νότια του Ξυλοκάστρου, επισκέπτετε τους καλαίσθητους χώρους ενός παραδοσιακού ξενώνα, χτισμένου σε υψόμετρο 1.150μ., ο οποίος στεγάζεται σε ένα κτίριο που έχει κηρυχθεί διατηρητέο και μαθαίνουμε για την τουριστική υποδομή της γύρω περιοχής.

Δείτε το video:

Κάτω Τρίκαλα – Η κορινθιακή σταφίδα. (22/09/2006)

Η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με το Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου ταξιδεύει στο νομό Κορινθίας και επισκέπτεται τα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, συναντάει τους αγρότες την ώρα του τρύγου, μεταφερόμαστε μαζί τους στα αλώνια όπου πραγματοποιείται η ξήρανση και το μάζεμα της σταφίδας και δεν παραλείπουμε να μάθουμε πώς οι γυναίκες του χωριού φτιάχνουν το παραδοσιακό σταφιδόψωμο.

Δείτε το video:�

Φιλοξενία & προτάσεις θεμάτων του “Μένουμε Ελλάδα” στην περιοχή των Τρικάλων & Ξυλοκάστρου �

Αποστόλης Θεοδωρόπουλος